• a kedvezményezett neve: CNI Kft.
  • projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01563
  • a fejlesztés tárgya, célja: A CNI Kft. termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésének megvalósítása
  • a szerződött támogatás összege: 175 388 600 Ft
  • a projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.08.31.
  • a projekt tartalmának részletes bemutatása:
  • A projekt megvalósítása során több célterületet is fejleszteni kíván a vállalkozás.

A projekt részét képezi a vállalkozás technológiai fejlesztése, mely keretében a tevékenységhez szükséges gépek kerülnek beszerzésre. A HS1600 külön letekercselő vágógép és a LC 1600 automata rönkvágó a fóliák és egyéb vágható anyagok gyártásához szükségesek. Az egyedi tervezést és legyártást igénylő robbanásbiztos töltősor a folyékony anyagok előállításánál, csomagolásánál lesz használatos a töltés során. A beszerzésre kerülő 2 db tisztítóberendezés mobil eszközök, melyeket a CNI Kft. fog elszállítani az ügyfeleihez. A berendezésre jelentős piaci igény mutatkozik, hazánkban és környező EU-s országokban is, mint pl: Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Románia.

A projekt részét képezi az 50 kW-os napelemes rendszer telepítése, mely a gyártás során szükséges energiamennyiséget váltja ki részben megújuló energiára. Ezáltal csökken a vállalkozás karbon lábnyoma, tovább jelentős rezsiköltséget is csökkent.

A projekt részét képezi üzleti felhőszolgáltatás megvalósítása is, továbbá informatikai eszközök beszerzése.

Az épület energetikai korszerűsítése érdekében megtörténik a gyártó csarnok energia hatékony világítás korszerűsítése, továbbá az iroda épületrész szendvicspanel szigetelése. Ezek célja a vállalkozás állandó rezsi kiadásainak csökkentése.

A projekt részét képezi egy járda, rámpa építése, mely a könnyebb anyagmozgatás, közlekedés miatt szükséges.

Recommended Posts